092 26 99 777Strategije marketinga

Prilagođavanje strategija

Prilagodite napredne strategije

marketinga i prodaje svom poslovanju

 

Total Profit Strategies (TPS) sustav ili sustav strategija za totalnu zaradu uključuje preko 250 naprednih strategija marketinga i prodaje koje svaka tvrtka može iskoristiti i prilagoditi svom poslovanju te zahtijevima tržišta. Kada pokrene implementaciju ovog sustava tvrtka započinje aktivaciju svih svojih profitnih potencija.

TPS sustav maksimizira sve što vaša tvrtka čini u zarađivanju novca, pomaže vam u prepoznavanju i uklanjanju pogrešaka koje vas mogu svakog mjeseca oštetiti za tisuće ili stotine tisuća kuna.

Strategije možete prilagoditi svim razinama vašeg djelovanja unutar marketinga i prodaje, možete ih primijeniti na način koji će  optimizirati različite procese koji se odvijaju unutar vaše tvrtke i koristiti ih da uključite sve raspoložive vrijednosti i mogućnosti za povećanje zarade. Već samo jedna strategija marketinga koja je bolja od one koju primjenjujete sada može značiti pozitivnu razliku u povećanju zarade. 

 

Marketing strategije čine razliku između

velike zarade i pukog preživljavanja

 

Svi poduzetnici koji se ozbiljno bave svojim poslom, znaju kako je marketing krvotok tvrtke. Baš kao što bez krvotoka organizam umire, tako bez marketina tvrtka slabo posluje i na kraju se gasi. No nije dovoljno samo sprovoditi marketing, potrebno je imati marketing koji vam donosi sve bolje i bolje rezultate.

Mnogi vlasnici i direktori tvrtki nisu svjesni kako im njihov marketing za isti utrošak vremena i novaca može donijeti znatno veću zaradu ako bi radili na poboljšanju pojedinih varijabli svog marketinga. TPS sustav radi upravo na tome, on poboljšava vaš postojeli marketing program i pomaže vam da dobijete bolje rezultate.

Kada govorimo o rezultatima, ne želimo da poboljšate rezultate za 2% ili 5% - ovdje govorimo o poboljšanju od 20% ili 100%. Neki su naši klijenti poboljšali rezultate za 900%, pa čak i za 2100%. O takvm rezultatima želimo govoriti.

Svaku od strategija TPS sustava možete prilagoditi na način koji je u skladu s filozofijom poslovanja vaše tvrtke, a da vam ipak stvori fantastične rezultate. To je ono što naši klijenti najviše vole - ne moraju mijenjati svoj poslovni model, već samo poboljšati strategije marketinga.

 

FacebookDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Pin It

Zapošljavamo! Smatrate li se super-prodavačem ili menadžerom, pošaljite nam Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas nazovite na 092 26 99 777.

JoomShaper