092 26 99 777Strategije marketinga

Analiza poslovanja i mogućnosti

Postoji li “crna rupa” u

poslovanju vaše tvrtke?

 

Iskoristitie priliku i saznajte imate li u vašem poslovanju “crnu rupu” kroz koju curi nepokupljen novac. Svaka se tvrtka trudi svim silama povećati prodaju i pokušava iz svog poslovanja eliminirati sve što smeta tom cilju. Vjerojatno je to i slučaj s vašom tvrtkom.

Međutim, siguran sam da vaše poslovno-profitne ambicije nisu ni izbliza zadovoljene i garantiram da imate bar dvije “crne rupe” kroz koje curi novac, a kojeg ste mogli pokupiti sa svog stola da nije ostao neprimijećen.

Većina se naših klijenata na početku nalazila u sličnoj situaciji. Poslovali su dobro (ili čak izvrsno), no nisu bili svjesni da su u njihovoj strategiji poslovanja postojala područja koja nisu bila u potpunosti iskorištena, a u kojima se “skrivao” još veći profit od onog kojeg su ostvarivali.

Međutim, analiza poslovanja i mogućnosti njihovih tvrtki je pokazala kako mogu još više zaraditi kroz profitne potencijale koje su imali, no nisu bili svjesni njihova postojanja. Putem analize saznali su za koliko mogu biti bolji i koliko još potencijala postoji unutar njihovog poslovanja.

 

Otkrijte stvarnu profitnu moć vaše tvrtke

 

Ako je vaša tvrtka jedna od onih koja želi iskoristiti sve svoje profitne potencijale, ova analiza vam može pokazati gdje su neiskorištene mogućnosti vaše tvrtke te što možete raditi bolje i profitabilnije. 

Analiza poslovanja i mogućnosti vam otkriva:

Za koliko bolje može biti vaše poslovanje.

Gdje su područja u kojima možete najviše povećati zaradu.

Koja je najslabija zona poslovanja zbog koje vaša tvrtka ne može zarađivati onoliko koliko želite.

Kako bi izgledala mapa vašeg uspješnijeg poslovanja.

Gdje gubite novac.

Što uzrokuje najbrži i najveći potencijal rasta vaše tvrtke (obično nije ono što mislite).

Koja su područja poslovanja vaše tvrtke u kojima ne iskorištavate maksimum postojećih mogućnosti.

Na kojim mjestima vaša tvrtka “skriva” kritične faktore uspjeha.

Koje vrijednosti vašeg biznisa privlače najviše profita.

Koristite li sve vaše potencijale.

Koje greške činite, a koje vas na mjesečnoj i godišnoj razini koštaju puno novaca.... 

 

 

Otključajte vrata tajne riznice iza kojih se

skriva novac koji vam je dostupan, ali

ne pružate ruke da ga pokupite

 

Ova je analiza mnogim vlasnicima tvrtki pomogla u pronalaženju boljih strategija i mogućnosti koje su se nalazile u njihovom poslovanju, a da toga nisu bili niti svjesni. Gotovo svaka tvrtka ima skrivene "rupe" kroz koje im svakog mjeseca curi nepokupljen novac.

Kontaktirajte nas i saznajte kako vam naš stručni tim može pokazati za koliko vaše poslovanje može biti bolje i u kojim prodručjima može ostvariti veću zaradu.

Dobit ćete jasnu sliku strateških mogućnosti koje postoje unutar marketinga i prodaje vaše tvrtke, te će vam praćenjem dobivenog uvida biti lakše planirati buduće strategije povećanja zarade.

Prema Vašoj većoj zaradi,

TPS Team

 

FacebookDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Pin It

Zapošljavamo! Smatrate li se super-prodavačem ili menadžerom, pošaljite nam Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas nazovite na 092 26 99 777.

JoomShaper